fbpx

Sådan arbejder vi hos Time To Travel

Rejser til Filippinerne

Sådan arbejder vi hos Time To Travel ·

Vores fokus er altid det samme. Målet er at sende vores kunder på deres livs drømmerejse. 

Der går mange ingredienser på at skabe den perfekte rejse. Vi vægter derfor en god dialog, hvor vi forventningsafstemmer med vores kunder højt. I den sidste ende handler det om ikke at sætte begrænsninger op, men i stedet snakke løsninger og muligheder.

Vi er taknemmelige for den tillid vores kunder viser, når de vælger os som deres rejsearrangør og den tillid tager vi aldrig for givet. Vi er helt indforstået med det ansvar, der ligger i at vores arbejde udføres til perfektion. Både før, under og efter rejsen.

Specielt under og efter rejsen er kundens feedback uundværlig. Den er med til at forbedre os. Vi lytter til jeres oplevelser, forslag til ændringer- og indhold – implementerer det om muligt. Ris og ros kan videregives og misforståelser kan forklares.

På de større øer er der langdistancebusser mellem de større byer. De har ofte afgang flere gange dagligt. At rejse med bus tager tid, men er omvendt en god mulighed for at møde filippinerne og deres land helt nede på jorden. I er fælles om rejsen og der er god tid til at udveksle kultur mellem sæderne. Husk ørepropper og lidt varmt tøj, særligt hvis du rejser med natbus, er der ofte både musik og aircon. Hele vejen.

På Filippinerne er vi registreret som lokal operatør med over 200 betroede samarbejdspartnere ·

Vi arrangerer rejser til Filippinerne for kunder som henvender sig direkte til os. Men de største aktiver ligger i vores tætte samarbejde med en række danske rejsebureauer, som benytter os når de skal sende rejselystne danskere til Filippinerne.

Time To Travel er registreret som lokalt rejsebureau. Det giver os den fordel, at vi i de fleste tilfælde har adgang til priser og aftaler, som de internationale rejsebureauer eller rejsende på egen hånd ikke har adgang til. Den prisfordeler vital, når vi skal opretholde vores dogme om ikke at være et fordyrende led for vores kunder.

En anden betydelig egenskaber, at vi skal have en bred, relevant og personlig portefølje af produkter.

Med den struktur og det udvalg vi kører med i dag, kan vi sammensætte alle typer af rejser til Filippinerne.

Vores samarbejdspartnere er særligt udvalgte ud fra en række kriterier:

 • Samarbejdspartnere skal have styr på deres tilladelser, så de opererer lovligt og ud fra gældende regler.
 • At alle vores chauffører har kørekort samt en forsikret bil der lever op til vores sikkerhedskrav. Ja, at have kørekort er ikke en selvfølge for en taxachauffør på Filippinerne!
 • Kvalitetstjek· For at kunne stå indenfor det vi sælger, skal vi selv have testet en kommende samarbejdspartner. Det gælder for både overnatningssteder såvel som aktiviteter.

Foruden vores mange dygtige samarbejdspartnere på Filippinerne – forsøger vi hele tiden at videreudvikle og udkomme med Egne Kerneaktiviteter.”Kerneaktiviteter” er en fælles betegnelse for de ture, vi selv har udarbejdet. Herunder skabt unikt indhold til, fundet personale til, samt testet.

Idéer til aktiviteterne opstår typisk som led i de erfaringer, vi løbende indhenter fra vores kunders rejsemønstre og den generelle lokale turistscene.  Efterspørgsel fra vores kunder eller fordi vi selv mener at det vil forbedre kundeoplevelsen i et givent område. Derudover er der flere punkter, som er helt fundamentale for, at vi vil kalde dem ”Kerneaktiviteter”. Herunder skildret:

 • Vi ønsker at samarbejde direkte med de lokale – Således undgår vi et fordyrende led og sikrer samtidig vores lokale team den bedste pris og uddannelse.
 • Skabe værdi for vores kunder. ”Åbne døre” og give adgang til oplevelser som de ikke havde fået uden os.
 • At imødekomme vores kunders behov for en autentisk- og eller unik oplevelse.

Vi tilpasser og opdaterer løbende vores Kerneaktiviteter,  ligesom vi løbende er i kontakt med de folk, der er ansat til at håndtere turene med vores kunder. Målet er at være opdateret omkring de nyeste trends hos vores kunder.

Overall Bestsellers · Top-3 · Kerneaktiviteter 2019 ·

 • 3 dage/ 2 nætters strand camping på Palawan· På disse ture tager vi dig med rundt, mellem nogle af de smukkeste øer og strande Filippinerne har at byde på. Vi slår lejr, laver mad alt imens du nyder området. Snorkler, bader, eller mens du får styr på stjernebillederne på en spektakulær stjernehimmel.                    Hvem vil ikke gerne vågne på stranden til lyden af havet?

 • Autentiske Homestay· Vi laver homestays på flere destinationer på Filippinerne! Vi oplever generelt en øget efterspørgsel på de aktiviteter, hvor kunderne kommer ind under huden på både kulturen og menneskene. Mødet med den gæstfrie nation og indblikket i hverdagen hos en filippinsk familie kan klart anbefales.
 • 2 dage/ 1 nat Survivor tur · Vi sender dig afsted på overlevelsestur, udstyret med en harpun, en guide og en lokal paddelbåd – Du vender retur med svaret på det spørgsmål, du med sikkerhed har stillet dig selv utallige gange: Kan jeg overleve på en øde ø?

Hvis vi får vores vilje, så består din første rejse til Filippinerne af 3 grundoplevelser 

 • Den aktive del– meget gerne med kulturelt indhold. Det kunne være en vandretur eller en mindre rundrejse mellem historiske rejsemål.
 • Ud af din komfortzone– det er naturligvis meget individuelt hvor folks grænse går. For vores familie kunne det være et besøg ved en lokal familie. Det kunne være at tage med ud og besøge en skole. For andre kunne det være et prøvedyk eller et dykkerkursus, og for adrenalinjægerne kunne det være et faldskærmsudspring.
 • Rå afslapning · eventuelt en mere mainstream destination – Med mere end 10gange så meget kystlinje som Thailand, har Filippinerne de bedste forhold til en strandferie.

Tag fat i os – vi vil så gerne dele viden med dig

#Filippinerne #Timetotravel #Boracay #Manila #RejsetilFilippinerne #Boracayisland #Kerneaktiviteter #FilippinerneRejseBlog #Palawan #RejseTips #ArbejdeHosTimetotravel #FilippinskMad #AutentiskeHomestay #Overlevelsestur #Stjernebilleder #DanskerpåFilippinerne #AtRejseErAtLeve #AtRejseUdForAtFindeHjem