Skoleophold og studieture –
velgørende projekter og rundrejser.

Gruppe workshops og kurser. (Foto, Personlig udvikling mm.)

Vi samarbejder med adskillige danske rejsebureauer..

Cebu by – hovedstaden i det centrale Filippinerne og perfekt udgangspunkt hvis du vil besøge de omkringliggende øer

Byen Cebu er beliggende i en provins af samme navn, Cebu! Byen fungerer som det Centrale Visayas hovedstad og kaldes ”The Queen city of the South”.

Med en International lufthavn ved Mactan Island vil din ferie i det centrale Filippinerne som regel tage udgangspunkt i Cebu city. Provinsen Cebu dækker dog over adskillige populære rejsemål; Moalboal, Camotes Island, Malapascua og Bantayan er blot nogle af disse. Byen er rig på kultur, markeder og historie, og er faktisk Filippinernes første hovedstad!

Malapascua er en skøn lille ø. Langt fra dagligdagens stress of jag. Biler er forbudt og i øvrigt unødvendige, da du kan gå øen rundt på en formiddag. Øen har mange små hyggelige resorts og strandbarer. Malapascua har en blomstrende dykkerindustri hvor specielt tilstedeværelsen af Thresher Sharks trækker dykkere til fra hele verden. Thresher hajen – som på dansk hedder Rævehajen er kendetegnet ved at have en hale næsten lige så lang som kroppen. Den er ret stor, sky og så kan den kun opleves meget få steder i verden. Malapascua er et af de steder. 

Bantayan Island blot for timers sejlads fra Malapascua. Øen har modsat Malapascua ikke nogen dykkerindustri og i takt med sin størrelse vil rejsende være spredt udover et større areal. Fordi øen er større, vil man kunne opleve flere ting på land. Besøg på markeder, kirker, natur og meget mere. Skal du besøge Bantayan bør du finde mindst 4-5 dage til at opleve øen.

Et par timers kørsel sydvest for byen Cebu finder du Moalboal. Moalboal er en destination som passer rigtig mange af vores rejsende godt. Uanset om man rejser som ung backpacker, som en familie eller natur og kultur interesserede. Mulighederne er selvsagt mange og udbuddet er meget bredt. Fra aktiv ferie, med cykel eller vandreture, til snorkel ture, dykning og meget mere. Området er specielt kendt for at være et glimrende udgangspunkt som vil prøve kræfter med canyoning. En aktivitet hvor man med turene er kategoriseret efter hårdhed/sværhedsgrad og hvor man kan rappelle ned igennem vandfald, springe fra klipper og bade i som naturskabte ferskvandspools.

Planlæg rejsen! Hvor lang tid skal du sætte af til et besøg på Cebu?

Længden af dit ophold afhænger meget af hvilken type rejse du er på, og hvor meget du ønsker at flytte dig rundt. Som tommelfingerregel plejer vi at anbefale minimum 4 nætter hvert sted.

Lad dig ikke snyde af afstanden mellem destinationerne. Rejser du på egen hånd og har valgt at benytte den offentlige transport så tager det tid at komme fra et sted til et andet.

Highlights:

  • Kawasan Falls · Osmena Peak – højeste punkt i Visayas.
  • Santo Niño-basilikaen for historie interesserede ·
  • Ayala Center Cebu – perfekt til en afsluttende shopping spree før hjemrejsen

Områder du med fordel kan kombinere med Cebu?

I Cebu findes en af de travleste lufthavne på Filippinerne. Her ankommer både rejsende fra internationale og indenrigsdestinationer. Det er også muligt at komme videre til andre destinationer i det centrale Visayas. Der findes transport videre med både færge, bus og bil.

Vidste du at vi hos Time to travel siger vi JA TAK til dyrevelfærd og NEJ TAK til dyremishandling!

Der ville utvivlsomt være mange lette penge i at vende det blinde øje til de ting der foregår i Oslob, men vi håber at flere danske og udenlandske rejseudbydere og rejsende med tiden vil tage afstand fra dyremishandlingen og stoppe deres støtte til stedet.

Listen af argumenter for hvorfor denne turistfælde er en virkelig dårlig idé, og hvorfor du skal holde dig langt væk, er lang. Se billeder og læs hele vores blog om emnet ”Bør man svømme med tamme hvalhajer i Oslob” her.

Anbefalinger fra holdet bag Time to travel (H3)

  • Hvis du skal til Bantayan Island, så husk at du med Time to travel kan prøve Tandem faldskærmsudspring! Med en kort introduktion garanterer vi dig den bedste udsigt over øen. Det hele bliver dokumenteret og du vil før dagen er omme få billeder af oplevelsen med hjem. Jeg kan i øvrigt varmt anbefale at udforske øen på egen hånd, på enten cykel eller knallert | Randy Ignacio

Du kan dele dit eventyr ved at tagge #timetotravelphilippines og #mereendenpausefrahverdagen

små hytter på stranden med time to travel, din danske filippinerne specialist
tag med til cebu og trek på omen peak. det højeste punkt i cebu
hop i faldskærm med time to travel på filippinerne. den findes velsagtens på alle seriøst bucketlists.
hyggeligt og billigt bungalow resort. vi sørger for en hytte helt ned i vandkanten
smukke malapascua. sandstrande og fantastisk dykning
kawasan falls på filippinerne er et populært turistmål for vores kunder. besøg filippinerne med time to travel
på filippinerne findes et af verdens mest sjældne dyr. desværre er den en af verdens mest udrydningstruede dyr. kom forbi og se den med time to travel på din rejse til bohol