Individuelle rejser for familier, par, unge og seniorer

Din danske forbindelse på Filippinerne

Vi samarbejder med adskillige danske rejsebureauer.

Boracay – en prisvindende feriedestination på Filippinerne

Boracay har igennem tiden modtaget et hav af priser. Både ”Verdens bedste ferie ø” i 2017 og i 2019 som ”Asiens bedste ferie ø”. Vi må bare sige: Vi er IKKE uenige i at Boracay Island er noget helt specielt.

Boracay er ulig nogen anden ferie form eller oplevelse du kan få under dit besøg til Filippinerne. Boracay er utvivlsomt et lækkert sted men hvis du ønsker at blive beriget kulturelt, besøge øde sandstrande, møde lokale filippinere i øjenhøjde i diverse dagligdagssituationer så er Boracay ikke løsningen.

Vi plejer at sige: Du kan sagtens få en komplet og fantastisk rejse til Filippinerne uden Boracay behøver at indgå i planerne – til gengæld kan du ikke få et retvisende billede af Filippinerne hvis din rejse udelukkende var 14 dage på Boracay. Dermed ikke sagt at en badeferie på Boracay ikke kan være fantastisk.

Boracay er beliggende en kort sejltur fra den lille havneby Caticlan, på fastlandet. Fra du lander med dit fly i Caticlan går der under en time til du befinder dig på stranden på Boracay. Øen rummer både fest og familier, og er med sit azurblå vand, de kalkhvide bounty-strande et af de mest populære turistmål på Filippinerne.

Øens store attraktion og trækplaster er den 4 kilometer lange hvide sandstrand ”White Beach” opdelt i områder som lokalt kaldes ”Stations”. Heraf er Station 1, 2, 3, og 4 de mest benyttede.

De ”4” Stations på Boracay Island

Station 1 – Omtales som den ”rolige” men også dyre ende. Her finder du typisk ”High end” luksushoteller. Ideelt for rejsende der ønsker skønne omgivelser og ro – det er også her sandet er ”bedst” og du finder den bredeste strand.

Station 2 – Hjertet af Boracay. På godt og ondt. Her finder du flere turistshops end du kan tælle, caféer, barer og restauranter. Er du på Boracay for at feste er det her det sker. Forvent aktivitet på stranden ud for Station 2, specielt om aftenen ved solnedgang hvor folk trækker ud for at spise og nyde dagens afslutning.

Station 3 – Den rolige ende med plads til både backpackere og turistrejsende. Det beskrives lokalt som den rolige ende og et stærkt argument er at man herfra let kan gå langs stranden til Station 2, hvis man vil ud og have en drink. Det er ofte i station 3, vores gæster vælger at bo. Både vores familier, grupper og par.

Station 4 – Finder du på den modsatte side af øen. Bulabag Beach er en 2,5 kilometer lang strand. Her finder du adskillige budget og backpacker steder, og leder du efter et sted at kitesurfe er der ingen bedre steder.

Planlæg rejsen! Hvor lang tid skal du sætte af til et besøg på Boracay?

Boracay er en lille ø sydøst for Mindoro og vest for øen Panay. Vi anbefaler minimum 4 dage og 3 nætter her. Der vil være situationer hvor du bør vælge at have lidt længere tid. Det kan være hvis du planlægger at tage dykker certifikat eller give dig i kast med kitesurfing.  

 

 

Den ene god oplevelse efter den anden

“Var 3 uger på Filippinerne med Time to travel. Det var en fantastisk rejse med en masse gode oplevelser. Vores filippinske guide Randy var en super guide, der var sød og havde styr på tingene.”
Josephine Knights

Vidste du at Boracay er den turist destination der trækker flest turister til Filippinerne årligt!

I 2019 besøgte cirka 2 millioner mennesker den 7 kilometer lange ferieø med de mange resorts. Det er ½ million færre end besøgstallet på den 250 meter lange sandstrand Maya Bay i Thailand.

Vidste du at Filippinerne i 2019 slog sin egen besøgsrekord? 8,2 millioner besøgte Filippinerne. Til sammenligning havde Thailand 40 millioner besøgende heraf besøgte ¼ Phuket. I tillæg kan man nævne at Filippinerne har mere end 10. gange så meget kystlinje som Thailand.

Anbefalinger fra holdet bag Time to travel 

  • Tag på dagstur til Puka Beach. Man skal ikke tage til Boracay for at undgå folkemængden. Fordi øen ER en populær destination og specielt i højsæsonen har flere besøgende end du vil opleve andre steder i landet. Men vil du alligevel lidt væk fra masserne er Puka Beach et frisk pust og et glimrende alternativ til White beach. | Jessa Ignacio
  • Stå op med solen – start dagen tideligt. Skip eventuelt morgenmaden på dit overnatningssted, for i stedet at finde en strandbar eller café ned til vandet. Flere steder langs denne smukke hvide sandstrand kan du nyde en frisk frugt shake, mens du ser øen vågne op til en ny dag. | Carl Dimalanta
rejser til boracay på filippinerne med time to travel. dansk rejsebureau med speciale i filippinerne
Man bliver aldrig træt af den 4 kilometer smukke hvide sandstrand
palmer og sandstrand i verdensklasse
boracay på filippinerne set fra fugleperspektiv fra vores drone
boracay det bedste sted i verden at kite surfe. rejse med os og få hjælp til et unikt set up
gamle traditionelle både på filippinerne. her trukket ind på stranden så glade forbipasserende kunne få en sejltur