Individuelle rejser for familier, par, unge og seniorer

Skoleophold og studieture –
velgørende projekter og rundrejser.

Din danske forbindelse på Filippinerne

Det der engang var et lille fiskersamfund, er i dag landets surf hovedstad. 

Der er fuld fart på Siargao. Øen har gennemgået en vild transformation fra et lille søvnigt fiskersamfund til det hotteste surf spot på Filippinerne.

Siargao er på rekordtid blevet en populær turistdestination og en blomstrende surf industri og det er med rette. Øen er fantastisk! En imødekommende befolkning, en masse hyggelige overnatningssteder og en række oplevelser på land og til vands, der er værd at rejse for.

Er det farligt at rejse til Siargao?

Siargao er med sin beliggenhed i det nordøstlige Mindanao en del af en region som vores udenrigsministerie ellers fraråder rejser til. Hvad der ligger til grund for deres lempelse af Siargao skal vi på Time to travel ikke gøre os kloge på. Men du kan læse hvad vores myndigheder skriver her.

Kontakt os hvis du overvejer at inkludere Siargao i dine rejseplaner. Så finder vi ud af hvordan du bedst kommer frem, uden at skulle rejse via regioner UM fraråder imod.

Highlights

  • Surf Siargao. En tur til Siargao er ikke fuldent uden et forsøg på at ride på bølgen blå!
  • Lokal filippinsk ”Big Game Fishing”.
  • Dagstur til Magpupungko Rock Pools eller Tayangban Cave Pool
  • Dagstur til Sugba Lagoon.
  • Island hopping. De typiske stop er Daku Island, Guyam Island eller Naked Island.

Områder du med fordel kan kombinere med Siargao.

I turist-højsæson afgår der dagligt fly direkte fra Cebu til Siargao og som årene er gået og turisterne har fået øje på dette lille surf paradis, går der nu også flere gange i ugen fly i lean- og low season.

Vidste du, at Siargao betragtes som Filippinernes surf hovedstad. Der er surf sæson hele året, men øens bedste surf-spot ”Cloud-9” er bedst i månederne september til november. Her opleves der bølger på helt op til 4 meter.

Anbefalinger fra holdet bag Time to travel 

  • Du finder ikke et bedre sted at tage på en fisketur. Flere lokale fiskere tager dig gerne med en tur på havet imod betaling. Så for A-menneskerne kan jeg anbefale en dag på havet, hvor du med lidt lokalt fiskegrej kan være heldig at fange både Tun, Barracudaer, Konge-makrel, Sejlfisk eller Marlin. | Søren Eilertsen
  • Hvis du elsker Sushi ligeså meget som os. Så snyd ikke dig selv for at slå et smut forbi Ceviche & Kinilaw. Udover lækker mad, så finder ud her en super hyggelig hjemlig stemning med gode mennesker | Randy Ignacio

 

Du kan dele dit eventyr ved at tagge #timetotravelphilippines og #mereendenpausefrahverdagen

Skal rejsen gå til Siargao har vi både personlig erfaring og alle redskaberne til at lave den perfekte rejse

 

Perfekt planlagt bryllupsrejse

“Vi var tilbage i januar/februar på vores livs bryllupsrejse. Hele turen var super godt planlagt. Fra de første samtaler, hvor vi blev sporet ind på, hvad vi gerne ville opleve på turen og til vi igen satte fødderne på dansk jord. Vi blev hentet af vores egen private chauffør og bragt til alle vores destinationer! Ingen ventetid eller misforståelser, det var nemt og komfortabelt hele vejen. Vi kan varmt anbefale at booke jeres rejse igennem Time to travel – Philippines.”
Lasse Goldtsche Kreutzfeldt

Siargao beach
woman Siargao
Surf Siargao
Beach Siargao
View Siargao
Surf SIargao
Holiday Siargao
Beach Front Siargao
Beach Siargao