Backpacker | grupperejser for unge

Velgørende projekter og rundrejser.

Vi samarbejder med adskillige danske rejsebureauer.

Få timers transport syd for Manila finder du en af asiens førende dykker destinationer. Men området kan så meget mere end at være fantastisk for dykkere. 

 

Puerto Galera ligger kun få timer fra hovedstaden Manila, og er et af de mest populære turistdestinationer på Filippinerne. Her finder du eminente dykkerforhold. Derudover spænder aktiviteterne bredt. Lige fra autentiske homestay, snorkelture til en tur med Zip-line. Har du mod på det, er det også muligt at komme ud på en vaskeægte overlevelsestur, hvor du i en lille paddelbåd sejler ud med telt og harpun. Så er det ellers op til dig hvor sulten du går i seng.

Vi kan arrangere transporten mellem Manila og Puerto Galera med både privat og offentlig transport og ønsker du at rejse videre, kan man tage rejsen ned igennem Mindoro til Roxas og færgen videre til Boracay. Læs mere om Boracay på vores hjemmeside Her.

 

Time to travel Kerneprodukter og Bestsellers i Puerto Galera

 • Vores 3, 4 eller 5 dages Homestay | Vi anbefaler at du tager på vores 4 eller 5 dages Homestay da du på denne måde for det bedste indblik i livet. Vores Homestay i Puerto Galera er ikke nogen arbejdslejr – men det er autentisk. I kommer til at hos en lokal filippinsk familie som i dagstimerne tager dig med ud på udflugter og som giver dig mulighed for at deltage i madlavning, indkøb mm. Det er en særdeles glimrende oplevelse for både unge og familier med børn. Men forvent ingen luksus.
 • 2 dages Overlevelsestur | – Vi kalder den også for vores ”Survivor tur”. Du er afsted med vores egen guide. Du udstyres med en lokal fremstillet harpun, en interimistisk ”fiskestang” eller på dansk, et stykke bambus med en armslængde fiskeline, et lille telt, en sivmåtte og vores lokale paddelbåd – på filippinsk en paraw. Det er nu op til dig om du går sulten i seng. Vi overnatter på en af områdets mange smukke strande.
 • Din Dive Buddy! | Vi samarbejder med mere end et dykkercentre. Når vi udvælger hvilke dykkercentre vi samarbejder med, sker du ud fra en række kriterier. Det er nødvendigt for at dække vores kunders behov bedst muligt.

Herunder indgår:

 1. At vi selv skal have besøgt og dykket dykkercentret.
 2. Centret skal overholde alle krav til sikker dykning.
 3. Dykkerudstyret kvalitet og standard samt vedligehold heraf.
 4. Vi kigger på instruktørerne både i forhold til færdigheder og dedikation men også hvilke sprog de kan undervise i.
 5. Vi kigger på hvordan de sammensætter deres grupper. Hvor mange dykker per guide, trænede dykker der sættes sammen med nybegyndere med mere. Det kan have indflydelse på kundeoplevelsen.
 6. Vi kigger centrets beliggenhed i forhold til dykkerstederne og havet beliggenheden

 

Vi har selv hundredevis af dyk i bogen fra Puerto Galera og kan varmt anbefale at du kigger forbi.

FUN FACT | Eller en fascinerende historie:

Hvorvidt historien hører til, under kategorien ”Fun Fact” kan man altid diskutere. Men, det er ikke desto mindre en helt utrolig historie.

Hovedpersonen var Hiroo Onoda og udspillede sig på Filippinerne nærmere betegnet, øen Lubang, Mindoro lidt syd for Manila. Hiroo Onoda var efterretningsofficer i den japanske hær og udstationeret på Filippinerne under 2. verdenskrig.

Efter ildkampe, hvor store dele Onodas deling blev dræbt eller tilfangetaget lykkedes det for Hiroo Onoda og 3 soldaterkammerater at flygte ind i junglen og op i bjergene.

I de efterfølgende 29 år. (fra 1945 til 1974) levede Onoda og hans mænd i troen om, at krigen stadig var højaktuel. De udførte adskillige terroranslag og det kom flere gange til skududvekslinger med filippinsk militærpoliti. Skududvekslinger som i 1954 og 1972 kostede to af hans mænd livet. De 3 soldater som sammen med Onoda lykkedes at flygte, faldt fra en efter en.

 Yūichi Akatsu, overgav sig til den filippinske hær i 1950, 5 år efter krigens afslutning.

Shōichi Shimada, skudt i 1954 af en militærpatrulje med opgave at finde Onoda og hans mænd.

Kinshichi Kozuka, skudt af det filippinske politi i 1972.

 I 1974 lykkedes det en ung japansk eventyrer ved navn Norio Suzuki at finde frem til Hiroo Onoda på øen Lubang. Men Onoda insisterede på kun at overgive sig til sin Kommandant. Det skete senere samme år, da det lykkedes den japanske regering at finde frem til Onoda’s tidligere kommandant som ved personligt fremmøde på øen Lubang fik overtalt Onoda om at overgive sig.

 I forbindelse med overgivelsen var Onoda udstyret med sin riffel, adskillige håndgranater og en ”gave fra sin mor” en dolk til eget brug!

 Det anslås at Onoda og hans mænd dræbte 30 og sårede yderligere 100 personer i denne 29 år lange periode, ikke desto mindre opnåede Hiroo Onoda en fuld benådning af filippinernes Præsident Ferdinand Marcos.

Hvis du er nysgerrig på at vide mere om Hiroo Onoda, kan vi hans bog ”No Surrender” af Hiroo Onoda.

Du kan også læse Hiroo Onodas Wikipedia her.

Områder du med fordel kan kombinere med Puerto Galera

 • Hvis man gerne vil undgå for meget ”back-tracking*” på sin rejse, vil det være oplagt at slutte en rejse af med nogle dage på Boracay. En rejse ned igennem Mindoro byder på nyt landskab og spænding om hvad der venter omkring det næste hjørne. Fra Puerto Galera i det nordlige Mindoro tager det godt 6 timer at kommer vi land og vand til Boracay.
 • (*Back-tracking er et udtryk vi i rejsebranchen bruger om at rejse af samme vej flere gange. Det er negativt ladet, fordi det ofte er forbundet med at spilde tiden eller går i en kategori af at være dårlig planlægning af rejsearrangøren. Der vil naturligvis være tilfælde hvor det er umuligt helt at undgå.)

Anbefalinger fra holdet bag Time to travel 

 • Hvis du er dykker entusiast som mig så læs med her  Vidste du at man ud fra Puerto Galera og Mindoros vestkyst finder Verdens næst største sammenhængende koral rev! Apo Reef er nemlig kun overgået i størrelse af Great Barrier Reef i Australien. Det er shortlistet som UNESCO World Heritage Site. Her kan man opleve et drop off uden sammenligning til noget jeg har prøvet før. Sigtbarheder helt op til 40-50 meter og desuden hænge ud på en Apo Island en lille ø i et stort hav! Vi kan desuden hjælpe med både dagsture med op til 4 dyk per dag eller liveaboards med 2-4 dage hvor Coron i det nordlige Palawan også kan indgå.
 • Skal du dykke Puerto Galera? Uanset om du er begynder eller øvet, så glæd dig til den utrolige diversitet som Puerto Galera kan tilbyde. ’Soft og Hard coral’, fra makro liv med Nudibranches, Sø-heste til Vragdyk, Dybe dyk, Strøm dykning, Den truede Skildpadde med navnet Hawksbill, Frogfish og meget mere. Der findes desuden op imod 40 dykkersteder indenfor få minutters sejlads. | Søren Eilertsen
 • Sydvest for øen Mindoro finder du Pandan Island. En meget lille ø, med palmer, små interimistiske bungalows på stranden, et hus-koralrev med flere skildpadder end du kan holde styr på. Tag fat på os i god tid, så vi kan hjælpe dig med transport og overnatning så du ikke tager den lange tur forgæves | Carl Dimalanta
mød din guide på filippinerne og turene med time to travel
vand fald og skjulte kilder med time to travel. unikke oplevelser
En dejlig tur på havet hvor vi griller på stranden og får det bedste ud af dagen i sabang og puerto galera
smuk natur og kokosnødder
Dagsture i Sabang og Puerto Galera
på dagstur på mindoro med time to travel