fbpx

Praktisk information før rejsen

Når vi sammen begynder at planlægge din rejse til Filippinerne, er der en række praktiske ting du skal have styr på, så som visum, vaccine og forsikring. Her giver vi dig et par råd og henvisninger.

Visum og Pas til Filippinerne

Hvordan er det nu med visum…? Som dansk statsborger, der rejser til Filippinerne får du automatisk 30 dages visum ved ankomsten til Filippinerne. Er rejsen længere end 30 dage, skal du få styr på visum hjemmefra.

Du kan finde mere information om pris for visum og mere på visumformular.dk her.

  • Det er vigtigt at man forud for indrejsen til Filippinerne kan dokumentere sin udrejse af Filippinerne.

Har du brug for yderligere information kan du måske få svar ved at kontakte den filippinske ambassade i København, dem finder ud ved at klikke her!

Dit pas skal være gyldigt 6 mdr. efter hjemkomst.

Er det nødvendigt med en Rejseforsikring?

Svaret er Ja. Du bør aldrig rejse uden! På Filippinerne er man hverken er dækket af den gule eller blå sygesikring. Det er med en rejseforsikring med så meget andet. Man får brug for den, når man mindst venter det. Har man sparet den væk, kan man være helt sikker på at man får brug for den!

Uagtet om din rejse står på 10 dages badeferie på Boracay eller en længere rejse, bør du altid sørge for at være dækket tilstrækkeligt af en rejseforsikring.

Der findes to typer af forsikring. En Afbestillingsforsikring som dækker dig i tilfælde af sygdom op til afrejse, og en rejseforsikring som dækker dig ude på rejsen.

I Danmark er to af de største udbydere Gouda Rejseforsikring og Europæiske. De dækker bredt og har tilmed en række services du ikke finder andre steder. Hos Gouda Rejseforsikring, kører man blandt andet med en 24 timers dansk alarmcentral og så kan du tilmed få adgang til en dansk læge over FaceTime.

· Hvis du er nysgerrig på at finde ud af mere omkring det at være dækket af en Rejseforsikring, så kan du læse mere på vores blog ”Spørgsmål fra kunder”. Her kan du blandt andet læse om hvilke dækninger vi aldrig selv sparer væk.

Vaccination og Medicin

Du skal huske at have styr på vaccinations- og medicinpapirer. I forbindelse med din rejse til Filippinerne har du måske et behov for vaccinationer eller information om sygdomme. Din rejse- og sygdomshistorik kan have indvirkning på valg af vaccinationer og medicin.

Vi anbefaler at du henvender dig til egen læge og/ellers anbefaler Statens Seruminstitut eller Danske Lægers Vaccinations Service.

Tager du dagligt medicin kan det være nødvendigt med et pillepas. Du kan få mere information om dette ved egen læge eller gennem Borger.dk. Vi anbefaler at du har piller med til hele rejsen plus gerne en lille uges tid udover rejsens længde i tilfælde af der sker noget uventet.

Har du spørgsmål eller emner du gerne så også skrive om, er du velkommen til at skrive · mail@timetotravel.dk