Vi skræddersyr rejsen til dig

Hos Time To Travel banker hjertet for Filippinerne, og kærligheden til det store ø-rige i øst skinner i gennem alt, hvad vi foretager os.

Med rod i personlige erfaringer og lokal filippinsk viden arbejder vi passioneret for at skræddersy autentiske og unikke rejser, der er mere end en pause fra hverdagen. Rejser der, i øjenhøjde med den gæstfrie kultur og den smukke diverse natur, rummer alt fra picture perfect badestrande, hængende rismarker og jungle til vulkaner og verdens klasse dykning. Rejser, der skaber glæde hele livet.

Den gode oplevelse ligger i detaljen

Derfor er kvalitet, passion og tillid gennemgående værdier i vores arbejde internt som eksternt.

  • Time To Travel samarbejder med flere rejsebureauer om at sende blandt andet rejselystne danskere til Filippinerne. Via vores partnere udbyder vi skræddersyede, individuelle oplevelsesrejser, faste tur-pakker og vi tilbyder grupperejser både med og uden guide.
    Med fundament I en business-to-business prisstruktur har vi adgang til skarpe priser, og du kan som rejsebureau selv langt hen af vejen være med til at designe dit produktkatalog. Vi har altid plads til endnu en samarbejdspartner, så kontakt os, hvis du tænker, vi skal teame op.
  • Time To Travel arrangerer og sælger rejser direkte til dig. Vi fungerer som dit direkte bindeled til Filippinerne, og med vores team på Filippinerne sidder vi altid klar med de skarpeste priser og indhold, der matcher dine ønsker til drømmerejsen. 
  • Vi samarbejder med hundredvis af partnere på Filippinerne, og med vores indgående kendskab til danskernes rejsevaner har vi forudsætningerne for at sammensætte en unik rejse til dig.
  • Vi fører løbende kvalitetskontrol på alle destinationer og alle rejsesammensætninger kontrolleres på kontoret i Danmark.

Mød vores team

Medarbejder på Filippinerne

Jessa

Kontorets blæksprutte · Mor til tre · Nyeste medlem i Time To Travel-familien

I enhver virksomhed skal der være en, som holder det overordnede overblik. Hos os på Time to travel er det Jessa. Ingen opgave er for stor eller lille for Jessa, og hun arbejder altid målrettet og effektivt med øje for detaljen. Når I rejser med Time to travel på Filippinerne, vil I formentlig stifte virtuelt bekendtskab med Jessa via vores 24 timers servicetelefon eller på mail.

Søren eilertsen

Filippinerne-entusiast · Medstifter af Time To Travel · En taknemmelig del af drømmen, Filippinerne

Søren har af flere omgange været bosat på Filippinerne. Med erfaring fra den danske rejsebranche startede han i 2010 Time To Travel Philippines for at dele ud af sine erfaringer og sin passion, og derved gøre det muligt for andre, at få et møde med Filippinerne, så tæt på det møde han selv fik. Læs hele Sørens historie nedenfor.

Filippinerne rejseguide

Brylle

Adventureguide · Filippinerne-entusiast · Sulten efter succes

Brylle fungerer i dag som guide for Time To Travel. Han viser stolt sit land frem for vores grupper og formår at indgå som en naturlig del af en gruppe. Kan åbne lukkede døre! Brylle er oprindeligt fra Davao i det sydlige Filippinerne, hvor han har fungeret som klatre- og trekkingguide.

Altmuligmand på Filippinerne

Carl

Guide · Kontormus · Ægtemand og far til en lille dreng

Superlativerne er mange. Flittig, serviceminded, ydmyg og dygtig – Carl brænder for at give vores kunder et unikt møde med Filippinerne. Hans familie er hans drivkraft og han ser sig aldrig for god til at lære noget nyt. I dag fungerer Carl som guide og uundværlig medarbejder på vores Manila-kontor. Her har han i løbet af kort tid sat sig ind i processerne. 

Manila seværdigheder, filippinsk guide

Randy

Med siden begyndelsen · Guide · HR-ansvarlig

Time To Travel havde aldrig eksisteret uden Randy. Han var med til at tage de første spadestik i 2010, og han har flyttet “jord” lige siden. Randy er vores gæsters favorit. Han får tingene til at ske – på sin måde – og så har han Team Time To Travels ubetinget dårligste humor. 

Filippinerne, Time to travel rejseguide, mød vores medarbejder

Dean Kirby

Story teller · Media og SoMe content-ansvarlig · Guide

Dean står blandt andet for at skabe Time to travels medieunivers. Han gør os lækre! Han “skyder” med sit kamera og formidler Filippinerne med sine film og billeder. Dean er også en særdeles lærd og dygtig guide hos Time to travel. 

at rejse ud for at finde hjem

Første gang jeg rejste til Filippinerne var i 2004. En kollega anbefalede mig landet og fire dage senere stod jeg i lufthavnen med rygsækken fyldt af rejselyst og klar til take-off. Det endte med, at jeg blev på Filippinerne i ét år. I det år var jeg divemaster og senere manager på et lille dykkerresort i Puerto Galera ikke langt fra hovedstaden Manila.

Rejse med børn til Filippinerne. Rejser med børn. Jeg har rejst på Filippinerne med mine børn.

Siden har jeg rejst og boet på Filippinerne mange gange. Noget af det, der har trukket mig af sted igen og igen, er den imødekommende befolkning og den enestående natur; fra palmekransede strande, vulkaner og vandfald – til hængende rismarker, vild jungle, dykning og snorkling i verdensklasse. Jeg føler mig på mange måder mere hjemme på Filippinerne end i Danmark.

GLOBETROTTER MED ERFARING FRA REJSEBRANCHEN

Udover mine mange ture rundt i Filippinerne har jeg desuden erfaringer fra fire år som rejsekonsulent i den danske rejsebranche. Et fantastisk job på en dejlig arbejdsplads, hvor jeg solgte op imod 1.000 rejser til netop Filippinerne. De mange ture rundt i det store ø-rige og min tid i rejsebranchen, har givet mig rigtig mange erfaringer med do’s and don’ts som jeg, sammen med min passion for landet, gerne vil kommer dig til gavn på din rejse.

10 ÅR MED SKRÆDDERSYEDE REJSER

2010 blev begyndelsen på Time To Travel. Her er jeg dagligt i dialog med kontoret i Manila og med rejselystne danskere, som planlægger drømmerejsen til de smukke øer i øst.

Formålet var og er stadig at skabe rejser udover det sædvanlige, der rummer både eventyr og det autentiske møde med det Filippinerne, jeg selv mødte og holder så meget af. Netop derfor er det overordnede mål i Time To Travel at arrangere rejser, der skaber glæde hele livet.