DEN GODE OPLEVELSE LIGGER I DETALJEN

Derfor er kvalitet, passion og tillid gennemgående værdier i alt, hvad vi gør

SKRÆDDERSYEDE REJSER TIL FILIPPINERNE SIDEN 2010

Time To Travel er stiftet i 2010 og er dagligt i dialog med kontoret i Manila, hvor vi hjælper rejselystne danskere med at planlægge drømmerejsen til de smukke øer i øst.

Vi er alle dage drevet af at skabe rejser udover det sædvanlige, rejser der rummer både eventyr og det autentiske møde med det Filippinerne. Vi skaber rejseoplevelser, der gælder hele livet.

Mød teamET

Medarbejder på Filippinerne

Jessa Ignacio

Office Assistant i Manila

Jessa har det overordnede overblik over alle aktiviteter og rejsende på kontoret i Manila. Når I rejser med Time to travel på Filippinerne, vil I formentlig stifte virtuelt bekendtskab med Jessa via vores 24 timers servicetelefon eller på vores mail.

Søren eilertsen

Stifter af Time To Travel · Rejseagent med speciale i Filippinerne

Søren har af flere omgange været bosat på Filippinerne. Med erfaring fra den danske rejsebranche startede han i 2010 Time To Travel Philippines for at leve af sin passion for at skabe unikke rejser til Filippinerne.

Altmuligmand på Filippinerne

Carl Dimalanta

Adventureguide & Office Assistant

Carl brænder for at give vores kunder et unikt møde med Filippinerne oger både guide og uundværlig medarbejder på vores Manila-kontor. 

Manila seværdigheder, filippinsk guide

Randy Ignacio

Adventureguide · HR-ansvarlig

Randy er en bærende del af Time To Travel og var med til at tage de første spadestik i 2010, og han har siden da været med til at skabe uforglemmelige rejseoplevelser i hele Filippinerne.

Filippinerne, Time to travel rejseguide, mød vores medarbejder

Dean Kirby

Media og SoMe content-ansvarlig · Guide

Dean står blandt andet for at skabe Time to travels medieunivers. Han gør os lækre! Han “skyder” med sit kamera og formidler Filippinerne med sine film og billeder. Dean er også en særdeles lærd og dygtig guide hos Time to travel. 

SAMARBEJDE MED REJSEBUREAUER

Vi samarbejder med flere rejsebureauer og partnere om at sende rejselystne danskere til Filippinerne. Vi tilbyder skræddersyede og individuelle oplevelsesrejser, faste tur-pakker og grupperejser med og uden guide. Er du som partner eller rejsebureau interesseret i et samarbejde, er du velkommen til at kontakte os.

Se vores rejser
Siargao Beach