Backpacker | grupperejser for unge

Skoleophold og studieture

Vi samarbejder med adskillige danske rejsebureauer.

Vi kan på det kraftigste anbefale Bohol, når du rejser til Filippinerne

Med en rejse til Bohol, kan man få et fantastisk møde med Filippinerne. Man kan få store naturoplevelser på til lands og til vands. Flere af Filippinernes absolutte varetegn og højdepunkter er at finde på øen. Fra smukke Chocolate Hills til koraller og delfiner ved Balicasag.

Bohol består af en stor hovedø, hertil adskillige småøer hvoraf den største og mest populære af disse hedder Panglao. Faktisk rummer Bohol alt hvad der skal til for at sammensætte en god rejse til Filippinerne tilmed uden at man skal bruge alt for mange dage på transporten rundt.

Bohol er beliggende en kort færgetur øst for Cebu i det centrale Filippinerne. Med en overskuelig afstand til den internationale lufthavn i Cebu og med de mange indenrigsfly der dagligt beflyver øens egen lufthavn, må Bohol anses for at være let tilgængelig.

Planlæg rejsen! Hvor lang tid skal du sætte af til Bohol?

Det er naturligvis meget individuelt og afhænger af mange forskellige parametre. Vil du gerne opleve så meget som muligt på kortest tid når du rejser? Planlægger du at tage dykkercertifikat, tage på en længerevarende tur eller er du bare ude efter at få fødderne op og være på dase-ferie i troperne.

Med 10-14 dage kunne en skøn ferie indeholde Panglao, området omkring Loboc og Anda.

Med overskriften: ”Rå afslapning på Panglao et mainstream filippinsk rejsemål, kombineret med skjulte perler, besøg ved små fiskerlandsbyer og natur oplevelse langt fra kysten.

Af de aktiviteter vores kunder typisk giver gode anmeldelser er at nævne vores cykelture, vandreture, snorkel og delfin ture og paddleboard ture. Det er også muligt at dyrke Yoga mens du holder balancen på et paddleboard på en af øens mange floder centralt på øen.

Highlights:

  • Chocolate Hills
  • The Tarsier Sanctuary
  • Balicasag and Pamilican snorkel tours

Områder du med fordel kan kombinere med Bohol

Det er nemt at kombinere Bohol med andre destinationer på Filippinerne. Det centrale Filippinerne har et ret veludviklet net af færgeruter og med færgehavnen i Tagbilaran vil det være oplagt at tænke Negros og Dumaguete eller måske Siquijor ind i sine rejseplaner.

Vidste du at Chocolate Hills anses som værende et af Filippinernes varetegn. 

De mange hundrede små-bjergtoppe har fået sit navn fordi de et par gange om året skifter udseende. Fra små grønne, frodige og bløde bakker i vinterhalvåret til ”chokoladebrune” bakker i tørkesæsonen.

Hvor mange bakketopper findes der så på Bohol? Man har aldrig fået opgjort præcis hvor mange bakketopper der er. Men det menes at være op imod 1,800 stk.

Anbefalinger fra holdet bag Time to travel

  • Befinder du dig på din rejse til Filippinerne på Panglao, så tag på en tidlig morgentur ud på havet for at opleve de mange delfiner som er at finde her. Ofte kan man arrangere ture hvor bådmanden sejler rundt mellem flere gode snorkel spots før båden igen vender retur til dit resort eller guesthouse. | Jessa Ignacio
  • Bohol har 2 varetegn. Mest kendt Chocolate Hills, skarpt forfulgt af den lille Tarsier. Oversat til dansk hedder den Spøgelsesbyen og er et af de mindste primater i verden. Tarsieren er på IUCN’s liste over truede dyrearter. Klik her, for at se hvilke andre dyr du skal se før det måske er for sent. På Bohol er der flere måder at opleve disse små aber på. Du skal vælge at besøge og derved støtte op om Tarsier Sanctuary. Her har man fokus på bevaring og beskyttelse af dyr samt deres habitat. | Søren Eilertsen

“8 dage i det smukke Negros område, hvor 3 dage blev nydt i det frodige Sipalay
og 5 dage på den vidunderlige ø Danjungan. En helt igennem fantastisk ø,
vi aldrig havde fundet uden Time To Travel’s hjælp.”
Rikke Cramer & Henrik Sundell Schanz

på filippinerne findes et af verdens mest sjældne dyr. desværre er den en af verdens mest udrydningstruede dyr. kom forbi og se den med time to travel på din rejse til bohol
på din rejse til filippinerne anbefaler vi bohol. her kan man komme på en fantastisk tur til virgin island
mange smukke resorts på bohol. din rejse til filippinerne er fantastisk
tag på rejse til apo island. en lille perle i det centrale filippinerne. her kan du få et dejligt værelse i vandkanten
smuk udsigten over den palmebeklædte tropestrand på filippinerne
sup tours på bohol
tag på marked i filippinerne. en rejse til filippinerne kan rumme meget mere end bare en strandferie.
filippinerne er lige midt i koraltrekanten. snorkling og dykkerforholdene er fantastiske på filippinerne. verdens bedste dykning
skildpadder på balicasag og pamilican med time to travel i visayas
tag på en smuk tur på en af de mange floder på bohol. på din rejse til filippinerne har du nu chancen