Aktive grupperejser med rejseleder

Backpacker | grupperejser for unger

Gruppe workshops og kurser. (Foto, Personlig udvikling mm.)

Mindanao. En stor del af Filippinerne som blot venter på at blive udforsket

Øgruppen helt i syd er forbudt land for turister, men vi drømmer om en tid hvor vi kan sende vores gæster til et sikkert Mindanao. Området har kilometervis af hvide sandstrande, smuk natur og bjerglandskaber, vild jungle, floder og vandfald.

 Time to travel følger det danske Udenrigsministeries rejsevejledninger

Vi bliver ofte spurgt til Mindanao og om det nu er sikkert at rejse til området. Sandheden er at de kunder som gerne vil derned, ofte skal besøge en kæreste eller noget familie. Vores svar er og har altid været det samme. Man kan godt rejse til Mindanao, men vi fraråder på det kraftigste at man gør det.

Konflikten eller konflikterne i det sydlige har stået på i et halvt århundrede. Bedst som man tror der er faldet ro på, blusser der noget andet op. Faktum er at uroen er meget lokal, og påvirker altså ikke sikkerheden i resten af landet. Den konflikt der er, minder meget om den du ser i grænseområderne mellem Thailand og Malaysia eller Kashmir provinsen i Indien.

Grønt lys til at besøge dele af Mindanao!

Bemærk, at UM har valgt at lempe rejsevejledningen til dele af Mindanao. Det er altså OK at afholde ferie i surf-paradiset, Siargao. Du skal dog være opmærksom på at man fortsat fraråder at rejse via de dele af Mindanao som der fortsat frarådes imod.

Anbefalinger fra holdet bag Time to travel 

Vi henviser til UM’s rejsevejledning og kan altså ikke hjælpe dig med at arrangere en ferie til Mindanao.

Beslutter du dig for at arrangere din egen rejse til Mindanao, så anbefaler vi at du lige tager fat i din rejseforsikring for at sikre dig at de vil dække dig i området. Flere forsikringsselskaber dækker ikke deres kunder i områder som UM fraråder rejse til. | Søren Eilertsen

Du kan læse den fulde rejsevejledning fra det danske Udenrigsministerie via linket her.

 

Se havskildpadder på din rejse til filippinerne
taal lake og vulkanen. en af filippinernes mest aktive vulkaner. vi laver en vandretur til toppen af krater kanten
influencers lever i stor stil af at føre dig bag lyset og vise et usandt billede af oslob hvalhaj oplevelse
billede fra krateret af taal volcano i tagaytay syd for manila