Svøm med havets blide giganter i Donsol

Donsol er kendt for sine gode muligheder for at svømme med havets venlige giganter, Hvalhajer. De vender hvert år tilbage til Donsol for at spise og yngle mellem november og juni. Vi anbefaler Donsol, hvis du vil opleve hvalhajer, da de er en del af “The Whale Shark Interaction Eco-Turism Project” og samarbejder med WWF, om at sikre bæredygtige oplevelser, der tager hensyn til de store dyr.

Trek på filippinernes mest aktive vulkan

I Bicol har du gode muligheder for en aktivferie du sent vil glemme. Regionen er en del af “The Pacifc Ring of Fire”, og derfor ligger varme kilder, kratersøer og vulkaner strøet ud over regionen. Mt. Mayon er landets mest aktive vulkan og verdenskendt for sin perfekte koniske form, der rejser sig majestætisk fra grunden ved storbyen Legaspi. Her har du rig mulighed for at få pulsen op med blandt andet vulkan trekking eller ATV-kørsel langs de størknede lavastrømme.

Så, er du til aktiv ferie fra trekking til snorkling er Bicol rig på enestående muligheder – du ringer bare

“Vi er en familie på 4, der besøgte Donsol i 3 overnatninger og derefter 1 nat i Legaspi. Vi havde et fantastisk møde med begge steder. Donsol med bådtur og afslapning. I Legaspi var vi på ATV-tur nær Mayon vulkanen. Det var en helt fantastisk formiddag for både store og små. ATV-turen gik igennem bl.a. små vandløb, derefter kort gåtur til vulkanvæggen, svævebanetur – samlet en helt unik oplevelse.”

Signe, Emil, Lene & Ole Hørning