MENU


Om Time To Travel

En imødekommende befolkning. En enestående natur med palmekransede strande, med vulkaner, vandfald, hængende rismarker og vilde jungler. Dykning og snorkling i verdensklasse.

Det er nogle af de ting, der har trukket mig til Filippinerne igen og igen. Jeg kom her første gang i 2004. I et år var jeg divemaster og senere manager på et lille dykkerresort ikke langt fra Manila.

Siden er det blevet til talrige ture rundt i det store ørige, og det har givet erfaringer, som jeg nu gerne vil dele med andre.

Min faglige ballast er blandt andet fire år som rejsekonsulent på Jysk Rejsebureau i Aarhus. Et fantastisk job på en dejlig arbejdsplads, hvor jeg blandt andet solgte op imod 1.000 rejser til netop Filippinerne.

I 2010 startede jeg sammen med en gruppe lokale en turoperation op på Filippinerne. Målet var at kunne gøre det muligt for danske og andre turister at få præcis den rejseoplevelse de har drømt om på Filippinerne.

I dag sidder jeg som freelancekonsulent for Time to travel Filippinerne, og hjælper blandt andet med at varetage dialogen med danskere som planlægger en rejse til Filippinerne.

Med Time to travel Filippinerne kan vi tilbyde ferieoplevelser lidt ud over det sædvanlige. Uanset om du er til afslapning eller eventyr. Vi har hoteller i alle prisklasser og finder de tur-tilbud, der passer til dig.VORES SERVICES


hotel og resortliste i filippinerne
Logi

Time to Travels hotel- og resortliste er lang. Som lokalt rejsebureau lægger vi meget vægt på, at alle rejsende får opfyldt deres ønsker og drømme. Vi har et godt gennemgående kendskab til alle vores leverandører og kan tilbyde overnatninger i mange prisniveauer. Det gælder blandt andet Manila, Panay, Boracay, Bohol, Cebu, Negros, Legaspi, Apo Island, Palawan, Subic Bay og Banaue-Sagada, Oriental Mindoro, Sorsogon Siquijor, Palawan, El Nido, Coron og Angeles. Men vi kan meget mere.

Oplevelser i filippinerne
Oplevelser

Mulighederne er nærmest uendelige. Der er Chocolate Hills, Mt. Pinatubu, Banaue/Sagada med risterrasser og grotter. Der er Sabangs underjordiske flod, Mt. Mayon-vulkanen, hvalhajer, “Homestays,” Lake Taal og Taal Volcano, Beach-hopping, Delfin-safari og dykkerkurser. Vore ture har forskellige komfortniveauer og kan tilpasses dine ønsker, uanset om du er backpacker eller ønsker at opleve Filippinerne på turistklasse eller 1. klasse.

bus, båd og indenrigsfly i filippinerne
Transport

Til lands, til vands eller i luften? I et land med godt 7.000 øer er det vigtigt at få transporten på plads, så du får mest muligt ud af din tid. Vi sammensætter din rejseplan efter feriens længde og dine ønsker til oplevelser og afslapning. Vi klarer alt fra afhentning i lufthavne, til bookning af lokal transport med bus, båd og indenrigsfly.

KLIK HER FOR AT SE EN PRODUKTOVERSIGT