MENU


KUNDERNE MENER

“Vi er lige kommet hjem fra en fantastisk rejse til Filippinerne som Søren havde arrangeret for os. Det var en oplevelse for livet. Søren havde opfyldt alle vores ønsker og drømme, så vi vil klart anbefale andre af benytte Time to travel. Vi svømmede bla. med delfiner og hvalhajer. Denne rejse var en oplevelse for livet som vi vil tænke tilbage på i mange år. Hilsen Fam.Steen. Oliver, Marcus, Bo & Helle.”

“På vegne af Morten Lodahl, Martin Engelhardt Clemmensen og Kenni Hauge Kristensen og undertegnede selv, vil jeg godt sige mange tak til Søren Eilertsen for at have arrangeret en super fed tur for os sidste sommer! Jeg kan kun varmt anbefale andre at benytte Time to travel, hvis de planlægger at besøge det fantastiske Filippinerne! Søren havde formået at sammensætte en tur som ramte lige præcis de ønsker vi havde, og som vi vil se tilbage på med glæde i rigtig mange år. Mvh Lasse Helstrup” 

“Tusind tak for en yderst vel tilrettelagt ferie på Filippinerne.
Vi er meget tilfredse med dit arbejde og kan varmt anbefale andre der kigger her, at bruge Time to travel.
De bedste hilsner fra Fam. Rold.”

Søren And his crew arranged a wonderful holiday during X-mas and new Year 2012.
From the amasing Whalesharks in Donsol to beautiful Ticao, Mount Mayon, and the awesome rice terraces evrething was perfectly organised giving us the freedom to totally enjoy our trip. You’re heading for Fili recomend to give this guys a try.
Thanks from
Frederikke, Alexandra, Katharina and Jan Thielsen
Denmark”VORES SERVICES


hotel og resortliste i filippinerne
Logi

Time to Travels hotel- og resortliste er lang. Som lokalt rejsebureau lægger vi meget vægt på, at alle rejsende får opfyldt deres ønsker og drømme. Vi har et godt gennemgående kendskab til alle vores leverandører og kan tilbyde overnatninger i mange prisniveauer. Det gælder blandt andet Manila, Panay, Boracay, Bohol, Cebu, Negros, Legaspi, Apo Island, Palawan, Subic Bay og Banaue-Sagada, Oriental Mindoro, Sorsogon Siquijor, Palawan, El Nido, Coron og Angeles. Men vi kan meget mere.

Oplevelser i filippinerne
Oplevelser

Mulighederne er nærmest uendelige. Der er Chocolate Hills, Mt. Pinatubu, Banaue/Sagada med risterrasser og grotter. Der er Sabangs underjordiske flod, Mt. Mayon-vulkanen, hvalhajer, “Homestays,” Lake Taal og Taal Volcano, Beach-hopping, Delfin-safari og dykkerkurser. Vore ture har forskellige komfortniveauer og kan tilpasses dine ønsker, uanset om du er backpacker eller ønsker at opleve Filippinerne på turistklasse eller 1. klasse.

bus, båd og indenrigsfly i filippinerne
Transport

Til lands, til vands eller i luften? I et land med godt 7.000 øer er det vigtigt at få transporten på plads, så du får mest muligt ud af din tid. Vi sammensætter din rejseplan efter feriens længde og dine ønsker til oplevelser og afslapning. Vi klarer alt fra afhentning i lufthavne, til bookning af lokal transport med bus, båd og indenrigsfly.

KLIK HER FOR AT SE EN PRODUKTOVERSIGT