MENU


FØR REJSEN

Visum:
Danske statsborgere som rejser til Filippinerne, får automatisk 30 dages visum. Skal du opholde dig i en længere periode på Filippinerne, skal visum erhverves hjemmefra. Du kan finde informationer herom på www.visumformular.dk eller kontakte det Filippinske konsulat i Charlottenlund om råd og vejledning.

Vaccination med 10% rabat:
Der vil være en række af nødvendige vacciner, som man skal sikre sig før rejse til Filippinerne. Tjek www.sikkerrejse.dk og få opdaterede ekspertråd.
Rejser du med Time to Travel, får du 10% rabat hos Danske Lægers Vaccinations Service. Rabat ved fremvisning af vores rejseplan.

Rejseforsikring:
Rejs aldrig uden. Gouda rejseforsikring er et af de få forsikringsselskaber i Danmark, som dækker bredt og som tilmed har services du ikke finder andre steder. Heriblandt egen 24 timers alarmcentral med tropelæger og kyndige sagsbehandlere. De dækker alle Time to Travel – Filippinernes produkter uden tilkøb. Du kan finde dem via dette link: www.gouda.dk

Snorkeludstyr og dykkerudstyr med 20% rabat:
Alle der rejser med Time to Travel – Filippinere, kan ved lokalt fremmøde opnå 20% rabat hos en af Filippinernes førende dykkerudstyrs leverandører – Aquaventure Whitetip. Medbring blot din rejseplan til en af Whitetips butikker. Beliggende i Manila, Cebu, Boracay og Sabang – Puerto Galera.

(Husk at kontakte Time to Travel – Philippines forud for besøg i en af Aquaventure Whitetips butikker.)VORES SERVICES


hotel og resortliste i filippinerne
Logi

Time to Travels hotel- og resortliste er lang. Som lokalt rejsebureau lægger vi meget vægt på, at alle rejsende får opfyldt deres ønsker og drømme. Vi har et godt gennemgående kendskab til alle vores leverandører og kan tilbyde overnatninger i mange prisniveauer. Det gælder blandt andet Manila, Panay, Boracay, Bohol, Cebu, Negros, Legaspi, Apo Island, Palawan, Subic Bay og Banaue-Sagada, Oriental Mindoro, Sorsogon Siquijor, Palawan, El Nido, Coron og Angeles. Men vi kan meget mere.

Oplevelser i filippinerne
Oplevelser

Mulighederne er nærmest uendelige. Der er Chocolate Hills, Mt. Pinatubu, Banaue/Sagada med risterrasser og grotter. Der er Sabangs underjordiske flod, Mt. Mayon-vulkanen, hvalhajer, “Homestays,” Lake Taal og Taal Volcano, Beach-hopping, Delfin-safari og dykkerkurser. Vore ture har forskellige komfortniveauer og kan tilpasses dine ønsker, uanset om du er backpacker eller ønsker at opleve Filippinerne på turistklasse eller 1. klasse.

bus, båd og indenrigsfly i filippinerne
Transport

Til lands, til vands eller i luften? I et land med godt 7.000 øer er det vigtigt at få transporten på plads, så du får mest muligt ud af din tid. Vi sammensætter din rejseplan efter feriens længde og dine ønsker til oplevelser og afslapning. Vi klarer alt fra afhentning i lufthavne, til bookning af lokal transport med bus, båd og indenrigsfly.

KLIK HER FOR AT SE EN PRODUKTOVERSIGT