MENU


Filippinerne kort

Filippinerne består af 7.107 øer, hvoraf godt 1.000 er beboede.

Landet var i flere hundrede år spansk koloni, blev senere amerikansk og er efter japansk besættelse i slutningen af 2. verdenskrig nu en selvstændig republik.

Af de omkring 100 millioner filippinoer er over 90 procent kristne, og det anslås, at omkring otte millioner arbejder i udlandet.

Der er lang række dialekter, hvor den mest udbredte er Tagalog. Mange blander lokale sprog med spansk og engelsk, men Filipino og engelsk er hovedsprog.

Klimaet er tropisk og landskabet meget varieret, med golde vulkaner, frodige bjergskråninger, vilde jungler og hvide, palmekransede strande.

Landet byder også på snorkling og dykning i absolut verdensklasse.

VORES SERVICES


hotel og resortliste i filippinerne
Logi

Time to Travels hotel- og resortliste er lang. Som lokalt rejsebureau lægger vi meget vægt på, at alle rejsende får opfyldt deres ønsker og drømme. Vi har et godt gennemgående kendskab til alle vores leverandører og kan tilbyde overnatninger i mange prisniveauer. Det gælder blandt andet Manila, Panay, Boracay, Bohol, Cebu, Negros, Legaspi, Apo Island, Palawan, Subic Bay og Banaue-Sagada, Oriental Mindoro, Sorsogon Siquijor, Palawan, El Nido, Coron og Angeles. Men vi kan meget mere.

Oplevelser i filippinerne
Oplevelser

Mulighederne er nærmest uendelige. Der er Chocolate Hills, Mt. Pinatubu, Banaue/Sagada med risterrasser og grotter. Der er Sabangs underjordiske flod, Mt. Mayon-vulkanen, hvalhajer, “Homestays,” Lake Taal og Taal Volcano, Beach-hopping, Delfin-safari og dykkerkurser. Vore ture har forskellige komfortniveauer og kan tilpasses dine ønsker, uanset om du er backpacker eller ønsker at opleve Filippinerne på turistklasse eller 1. klasse.

bus, båd og indenrigsfly i filippinerne
Transport

Til lands, til vands eller i luften? I et land med godt 7.000 øer er det vigtigt at få transporten på plads, så du får mest muligt ud af din tid. Vi sammensætter din rejseplan efter feriens længde og dine ønsker til oplevelser og afslapning. Vi klarer alt fra afhentning i lufthavne, til bookning af lokal transport med bus, båd og indenrigsfly.

KLIK HER FOR AT SE EN PRODUKTOVERSIGT